B.ict Solutions is een geaccrediteerd steunpunt voor Pitman Businessopleidingen.

Instituut Pitman werd in 1914 in Apeldoorn opgericht.Hiermee is Pitman één van de oudste instituten van Nederland.De naam Pitman is afkomstig van de Engelsman Isaac Pitman, die in die tijd een stenosysteem had ontwikkeld dat door de gehele wereld werd gebruikt.

Instituut Pitman heeft zich door de jaren heen niet alleen weten te handhaven, maar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in met name de secretariële wereld (wereldwijd), mede door het volgen van de nieuwste onderwijsmethoden.De nu volgende cursussen zijn hiervan een sprekend voorbeeld.Onze naam hebben we inmiddels enigszins aangepast in Pitman Businessopleidingen, wat gelijk aangeeft waarvoor we staan.

De naam Pitman Businessopleidingen is geregistreerd ®

De secretariële trainingen zijn modulair van opzet. Iedere module wordt afgesloten met een examen en bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat van dit onderdeel, kosteloos herexamen. Mogelijkheden tot vrijstelling voor elk onderdeel voor andere instituut examens dit ter beoordeling van de examencommissie van Pitman. Bij vrijstelling wordt de betreffende module niet in rekening gebracht.
Na het behalen van de modulen, al dan niet met vrijstelling ontvangt men een erkend diploma uitgegeven door de examencommissie van Pitman Businessopleidingen.

 

 

 

 

pitman.png

isaac_pitman.png

Ook voor deze trainingen geldt:

  • Budget neutraal, wel resultaat en geen verrassingen achteraf.
  • Individuele trainingen, aangepast aan uw niveau.
  • Beginnen wanneer u wilt.
  • Geen vaste, verplichte trainingstijden.
  • Onbeperkt training volgen tot u de stof beheerst, zonder meerkosten.
  • Hoger kennisniveau dan bij klassikaal onderwijs.
  • Betaalbare trainingen inclusief lesmateriaal, testen en certificaat.