In-company:
Beschikt u zelf over een lesruimte, dan kunnen wij de Office- training bij u op locatie organiseren.De gekozen pc-training zal gedurende één of meer dagdelen onder leiding van één van onze docenten worden begeleid. Uw medewerkers zullen tijdens deze training oefenen op de pc. Er wordt gebruik gemaakt van lesmateriaal dat prima als naslagwerk kan dienen. Eventueel kunnen wij zorgen voor laptops en een beamer.

Op één van onze locaties:
Heeft u niet de beschikking over een lesruimte, dan kunnen wij de Office- training op onze locatie in Den Haag of Leiden organiseren. De gekozen pc-training zal gedurende één of meer dagdelen onder leiding van één van onze docenten worden begeleid. Uw medewerkers zullen tijdens deze training oefenen op de pc. Er wordt gebruik gemaakt van lesmateriaal dat prima als naslagwerk kan dienen.
Koffie, thee en water zijn altijd aanwezig. Desgewenst kunnen wij voor een luxe lunch zorgen.

B.ict Solutions verzorgd o.a. Ms Office trainingen. Onder de button Office trainingen ziet u een overzicht van alle Office trainingen.   

Twijfelt u over het kennisniveau van uw medewerkers…. Aan de hand van een gratis test kunnen wij, in overleg met u het juiste cursusniveau vaststellen.

Neem gerust contact op. Het verplicht u tot niets. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.