Op één van onze locaties in eigen tempo, een training volgen.

Individueel trainen zowel voor bedrijven als particulieren op één van onze locaties. Maximaal aantal deelnemers per trainingssessie: 6 personen.

Gedurende 3 maanden toegang tot de ons online leerplatform.
Inclusief: naslagwerk, trainen tot uw de stof beheerst, testen en certificaat

Onbeperkt trainen op één van onze locaties.
Wanneer u meer lesuren nodig heeft, bespreekt u zonder extra kosten meer lesuren bij de docent. Uitstekende begeleiding door onze docenten.

Liever de trainingen in eigen tempo de volgen, dan bieden onze audiovisule trainingen wellicht een oplossing. Deze methoden in combinatie met het door ons ontwikkelde lesmateriaal (dat tzt als naslagwerk kan worden gebruikt) zorgt er voor dat in eigen tempo de stof kan worden doorlopen, dus onbeperkt trainen. Uitstekende begeleiding door onze docenten. De gemiddelde trainingsduur bedraag 14 uur. Indien u meer lesuren nodig heeft, kunt u zonder extra kosten lesuren bespreken.

Na het doorlopen van de stof wordt de training afgesloten met een test die bij voldoende resultaat recht geeft op een certificaat.
Gedurende 3 maanden heeft u tevens toegang tot ons online leerplatform.
Bij deze trainingsvorm  ontvangt u een lesboek, begeleiding van de docent, onbeperkt trainen, inclusief testen en certificaat.

Klik hier voor de prijzen.

Binnen het individueel trainen kunnen wij uw organisatie veel werk uit handen nemen. U stuurt ons de lijst met deelnemers en wij maken de afspraken en plannen de trainingen in; uiteraard binnen de door u gestelde kaders. De cursisten hoeven niet tegelijk de training te volgen, het mag wel. Ieder volgt de Office-training in zijn eigen tempo en op momenten dat de agenda het toelaat. Moet iemand onverhoopt een trainingssessie afzeggen, dan wordt geen belangrijke stof gemist.

De gemiddelde trainingsduur bedraagt 14 uur (dit is uitsluitend een indicatie). De medewerker kan zo vaak komen trainen als hij/zij nodig acht, dus onbeperkt trainen.Indien meer trainingsuren nodig zijn kunnen zonder extra kosten trainingsuren bij de docent besproken worden.