Op één van onze locaties in eigen tempo, een training volgen.

Liever de trainingen in eigen tempo de volgen, dan bieden onze audiovisule trainingen wellicht een oplossing. Deze methoden in combinatie met het door ons ontwikkelde lesmateriaal (dat tzt als naslagwerk kan worden gebruikt) zorgt er voor dat in eigen tempo de stof kan worden doorlopen. Daarnaast is er altijd een docent aanwezig die de cursist met raad en daad bijstaat. Na het doorlopen van de stof wordt de training afgesloten met een test die bij voldoende resultaat recht geeft op een certificaat.

Binnen het individueel trainen kunnen wij uw organisatie veel werk uit handen nemen. U stuurt ons de lijst met deelnemers en wij maken de afspraken en plannen de trainingen in; uiteraard binnen de door u gestelde kaders. De cursisten hoeven niet tegelijk de training te volgen, het mag wel. Ieder volgt de Office-training in zijn eigen tempo en op momenten dat de agenda het toelaat. Moet iemand onverhoopt een trainingssessie afzeggen, dan wordt geen belangrijke stof gemist.

De gemiddelde trainingsduur bedraagt 14 uur (dit is uitsluitend een indicatie). De medewerker kan zo vaak komen trainen als hij/zij nodig acht, dus onbeperkt trainen.Indien meer trainingsuren nodig zijn kunnen zonder extra kosten trainingsuren bij de docent besproken worden.