excel.png

De module Spreadsheets behandelt de belangrijkste concepten en vaardigheden die nodig zijn om spreadsheets te gebruiken, zoals taken die verband houden met het ontwikkelen, opmaken, wijzigen en gebruiken van een spreadsheet.
Het organiseren en analyseren van gegevens met behulp van een spreadsheet-applicatie bruikbare op voor alle soorten organisaties. Naast het gebruik van standaardformules en -functies, bewerking deze module de visualisatie van gegevens door grafieken of diagrammen te maken en op te maken.
De analyse van numerieke gegevens is een belangrijke activiteit in een breed scala van functies. Accountants, projectmanagers, verkoopmanagers, ingenieurs – en nog veel meer – vertrouwen op spreadsheets om cruciale berekeningen uit te voeren.


Belangrijkste leerresultaten
Succesvolle kandidaten kunnen een spreadsheetprogramma gebruiken om spreadsheets te maken en ermee te werken. Na het behalen van deze module zullen kandidaten zich zelfverzekerd voelen bij het invoeren, verplaatsen, bewerken en verwijderen van gegevens, evenals het uitvoeren van algemene spreadsheettaken.


Ze zullen in staat zijn om:

  • de belangrijkste concepten van spreadsheets begrijpen
  • gebruik beschikbare hulpbronnen en snelkoppelingen om de productiviteit te verbeteren
  • op een juiste wijze gegevens in te voegen, te bewerken en verwijderen
  • een reeks wiskundige en logische formules en functies toepassen
  • weten hoe u informatie moet communiceren met behulp van grafieken en diagrammen