WFT Basis training

Opleiding WFT Basis

Vanaf 1 november 2017 is de training Wft Basis toegevoegd aan onze opleidingscatalogus. Zoals u van ons gewend bent passen wij diverse opleidingstechnieken toe. Hierdoor neemt u de stof makkelijk op.

 De training Wft Basismodule bestaat uit 3 componenten:

 • Trainingsmateriaal.
  • Altijd een fysiek studieboek, waar u aantekeningen in kunt maken wanneer er geen pc in de buurt is, u toch de stof kunt volgen.
 • Digitale leerweg.
  • Audio lesmateriaal, zodat u plaats onafhankelijk kunt leren met mobiele telefoon, tablet of PC
 • Fysieke aanwezigheid.
  • U volgt(digitaal) bij ons op locatie ongestoord een aantal lessen hiermee dwingt u zich een aantal uren overdag te leren

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wil begeven op de financiële markt en het vakbekwaamheidsdiploma Adviseur Basis wenst te behalen.
Dit diploma vormt de basis voor alle andere vakbekwaamheidsdiploma op het gebied van financiële dienstverlening en/of verzekeringen.

De lesstof bevat verschillende casussen en toets momenten. Onze lesstof wordt structureel gecontroleerd aan de wetgeving en norm. Zodat dit aansluit bij het examen en voldoet aan de meest recente versies. Een goede voorbereiding voor uw wft examen.

Wij zijn een door het CDFD geaccrediteerd opleider en examenbureau en staan onder toezicht van de Examenkamer.

U kunt na het doorlopen van de stof via ons examenbureau het examen Wft Basismodule inplannen en afleggen op één van onze 18 examenlocaties in Nederland op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

De kosten van deze training bedragen:  € 370,00 ex btw. Dit is inclusief:

 1. Toegang tot digitale-leerweg.
 2. Lesboek
 3. examen.

Heeft u onze stof doorlopen en wilt u zich aanmelden voor het examen? Neem contact op met onze locatie via wft@b-ict.nl